jelena kostov

Jelena Kostov: Nema bolje kuhinje od naše srpske kuhinje!

Uspešna, mlada, atraktivna i jedna od najobrazovanijih pevačica u našoj zemlji, Jelena Kostov, ostala je zapamćena iz muzičkog takmičenja Zvezde Granda gde je stigla do samog finala.

Rođena je 23. 11. 1983. godine u Dimitrovgradu i tamo je pohađala osnovnu školu. Završila je i Srednju muzičku školu kao i Muzičku akademiju u Nišu.

Prvu pesmu koju je snimila za svoju izdavačku kuću bila je “Nisam bila spremna”, a nešto kasnije “Odlazite svi”. U 2014. godini snima singlove “Ona ne zna za mene” i “Sebična”, kao i duet sa Full Strike-om “Volim da te volim”. Učestvovala je na Petom Grandovom Festivalu sa numerom “Ljubav prava”. Nakon toga su sledile pesme “Biću jača”, “Nagle promene”, “1005”.

Ove godine, 6. februara, na svet je donela sina Miliju, ali je i pored brojnih majčinskih obaveza snimila još jednu pesmu za svoje obožavaoce koja se zove “Luda euforična”

JNO: Da li voliš da kuvaš?

Jelena: Volim da kuvam, ali imam malo vremena obzirom da dosta radim. Nekad nemam vremena za spavanje, a kamoli za kuvanje.

JNO: Pripremanje hrane za tebe predstavlja mučenje ili uživanje?

Jelena: Uživanje, naravno. Pogotovo kad očekujem goste i onda od ranog jutra počnem sa pripremama.

JNO:  Da li više voliš slatko ili slano?

Jelena: Više volim slatko, ne mogu da živim bez slatkiša, ali moram priznati da nisam baš vešta u složenim receptima.

JNO: Omiljeno jelo?

Jelena: Verovali ili ne, mogla bih svaki dan da jedem samo rusku i krompir salatu. Kad god spremam klopu, moram da napravim i jednu od te dve salate.

JNO: Ukus/hrana koja te podseća na detinjstvo?

Jelena: Definitivno je to punjena paprika koju moja majka sprema najbolje na svetu!

JNO: Kuhinja koje zemlje je baš po tvom ukusu i zašto?

Jelena: Dosta putujem i probala sam razna jela po mnogim zemljama i tvrdim da nema bolje kuhinje od naše SRPSKE KUHINJE!

JNO: Šta je najneobičnije što si probala i da li postoji nešto što nikada ne bi?

Jelena: Ne naručujem nikad nešto sto nisam sigurna da će mi se dopasti. Pored naše dopada mi se i Libanska kuhinja koja je malo neobičnija.

Podeli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *