kristina denić

Kristina Denić: Testenina mi je slaba tačka

Kristina Denić je mlada pevačica prelepog glasa koju je publika upoznala u prošlogodišnjoj sezoni takmičenja “Zvezde Granda”. Dolazi iz Leskovca, završila je muzičku školu, a pored pevanja svira violinu. Do sada je snimila dve svoje pesme, a njeno vreme tek predstoji. U par naših pitanja, Kristina je otkrila koja joj je omiljena hrana, na šta je slaba kao i šta nikada ne bi probala.

JNO: Da li voliš da kuvaš?

Kristina: Volim da kuvam i trudim se da budem dobra u tome, mada još uvek imam dosta da učim. Moj posao i obaveze ne dozvoljavaju baš puno potrošenog vremena u kuhinji tako da uvek odaberem nešto što se brže sprema.

JNO: Pripremanje hrane za tebe predstavlja mučenje ili uživanje?

Kristina: Zavisi od dana i obaveza. Nekada baš volim da se potrudim i uživam u tome, a nekada se jedva nateram i da podgrejem jelo haha. Obično to bude kada sam iscrpljena od nastupa i snimanja.

JNO: Da li više voliš slatko ili slano?

Kristina: Generalno uživam u hrani tako da mi je bitno samo da je ukusno 🙂

JNO: Omiljeno jelo?

Kristina: Omiljeno jelo…uhhhh. Ima ih puno. Mogla bih do sutra da nabrajam.

JNO: Ukus/hrana koja te podseća na detinjstvo?

Kristina: Mmmm miris sveže ispečenih kiflica, trouglića, gibanica, projica koji bi me naterao da ustanem odmah iz kreveta.

JNO: Kuhinja koje zemlje je baš po tvom ukusu i zašto?

Kristina: Definitivno grčka i italijanska kuhinja. Obožavam sve iz njihove kuhinje. Možda preferiram malo više italijansku jer sam deo svog života provela u Italiji i za to vreme sam uživala u njihovoj kuhinji. Testenine su mi slaba tačka.

JNO: Šta je najneobičnije što si probala i da li postoji nešto što nikada ne bi?

Kristina: Ne usuđujem se da probam nešto sto mi na oko ne deluje dobro i ne volim ništa sa jakim, nesvakidašnjim ukusima i mirisima.

 

Podeli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *