Marina Tadić: Volim hranu i uživam u njoj

Marina Tadić: Volim hranu i uživam u njoj

Marina Tadić: Volim hranu i uživam u njoj

Prva zvezda sa naših prostora koja je odgovorila na nekoliko pitanja za naš blog je mlada pevačica Marina Tadić. Atraktivna Valjevka završila je Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja u Novom Sadu, ali je od malih nogu pokazivala interesovanje kako za glumu tako i za muziku. Svoj prvi album izdala je 2008. godine, a pesma “Još sam ona stara” je za kratko vreme uspela da uđe u uši mlađim generacijama. Moram da budem iskren, pesmu i dalje puštam sa društvom kada se okupimo i pravimo žurke.

Drugi album je snimila 2012. godine, a pesma “Otrove” je po mom mišljenju najbolja sa pomenutog albuma, što i pokazuju pregledi na jutjubu. Dobila je ulogu u trećoj sezoni serije “Budva na pjenu od mora”, a takođe je imala gostujuću ulogu u seriji “Folk”. Pesmom “Ljubav stara” najavljuje svoj treći album koji je objavljen prošle godine. Marina voli laganu Mediteransku hranu, a suprotno od toga obožava začinjena i ljuta jela. U nastavku pročitajte koje odgovore je dala na naša ostala pitanja.


JNO: Da li voliš da kuvaš?

Marina: Obožavam da kuvam. Da se ne bavim ovim poslom, sigurno bih bila kuvarica.

JNO: Pripremanje hrane za tebe predstavlja mučenje ili uživanje?

Marina: Za mene spremanje hrane predstavlja pravo uživanje. Nešto u čemu vidim svoj odmor, nešto što me čini sretnom. Obožavam da eksperimentišem, da spajam nespojivo i da gledam reakcije svojih prijatelja kada probaju nešto što misle da nije baš ukusno. Najveća nagrada mi je kad vidim osmeh na njihovim licima.

JNO:  Da li više voliš slatko ili slano?

Marina: Više volim slana jela, kako da ih spremam tako i da jedem. Nisam ljubitelj slatkog, ali nešto čemu ne mogu da odolim jeste Tres Leches (Tri Leće). To je moj beg u oblake, to je nešto čemu se totalno predam i dok spremam i kada jedem.

JNO:  Omiljeno jelo?

Marina: Imam više omiljenih jela. Tu spada musaka od tikvica i sve vrste mesa.

JNO: Ukus/hrana koja te podseća na detinjstvo?

Marina: Definitivno podvarak i sarma! I dan-danas me to podseća na neke sretne dane, na bezbrižno detinjstvo, sneg, zimski raspust i sve ono lepo čega se secam. Obožavam miris te hrane, koja me bar na kratko vrati u sretne dane.

JNO:  Kuhinja koje zemlje je baš po tvom ukusu i zašto?

Marina: U poslednje vreme dosta jedem sirovu hranu. Neko sam ko je probao skoro sve kuhinje, ali najviše mi prija japanska. Posle toga lagana Mediteranska: sve vrste ribe, školjki, rakova. Na drugu stranu volim začine i ljutu hranu. Kontradiktornosti u kuhinji kao i u životu.

JNO: Šta je najneobičnije što si probala i da li postoji nešto što nikada ne bi?

Marina: Ne bih nikad pojela paradajz i spanać. Ni danas posle toliko godina nikad ne bih pojela te dve namirnice. Sve ostalo mi je prihvatljivo. Volim hranu i uživam u njoj.

Podeli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *